Zamykanie tematów
|
|
kim | Data: Poniedziałek, 2013-04-29, 08:33 | Wiadomość # 1 |
Pou miliarder
Grupa: Przyjaciele
Status: Offline
| Rzeczą którą by trzeba zmienić jest to nieszczęsne zamykanie tematów. Moim zdaniem zamykacie je dużo za wcześnie. "Drugi Pou" zamknęliście zanim zdążyłam zapytać o coś jeszcze. Teraz, jeżeli ktoś chciałby coś dodać w tym temacie lub o coś zapytać, musi zakładać nowy temat. Z czasem zrobi się na forum okropny bałagan bo będzie po 5 wątków do Drugi Pou, bo nie będzie można odpowiadać w tym samym temacie. Jeżeli ktoś ma coś do dodania, jakąś przydatną informację, ostrzeżenie, jak ma o tym poinformować? Poza tym, zamykanie nie służy do tego, żeby kiedy tylko autor uzyska odpowiedź na pytanie (jedno, na więcej nie da rady) to kliknąć Lock i cieszyć się pięknym rządem kłódek w dziale, tylko po to, że jeżeli w jakimś wątku ktoś przeszkadza, trzeba się z nim użerać, ciągle np. obsmarowuje innych, to się temat zamyka i spokój. A tu? Założę się, że większość osób mogłoby coś wtrącić w wątkach które są zamknięte. A nie mogą. Więc proponuję aby tematów nie zamykać.
|
|
| |
FonioPou | Data: Poniedziałek, 2013-04-29, 18:16 | Wiadomość # 2 |
Pou pierdyliarder
Grupa: Administrator
| Eh. Co prawda. :P
|
|
| |
kim | Data: Wtorek, 2013-04-30, 10:15 | Wiadomość # 3 |
Pou miliarder
| Ciekawe, co Pou na to.
|
|
| |
POU | Data: Niedziela, 2013-05-05, 20:52 | Wiadomość # 4 |
Pou pierdyliarder
| A po to jest system P.W. ... Piszesz na P.W. i temat otwieram jak jest taka potrzeba.
|
|
| |
kim | Data: Poniedziałek, 2013-05-06, 18:30 | Wiadomość # 5 |
Pou miliarder
| Nie o to chodzi. Chodzi o to, po co go zamykasz jak jeszcze się dyskusja nie skończyła?
|
|
| |
POU | Data: Poniedziałek, 2013-05-06, 19:07 | Wiadomość # 6 |
Pou pierdyliarder
| Jak nie odświeżasz tematu to ja go zamykam, wystarczy napisać post "Odświeżam". Heh, napisałaś ciekawe co POU na to - Już ktoś na mnie chce zwalić winę :P
|
|
| |
kim | Data: Poniedziałek, 2013-05-06, 19:29 | Wiadomość # 7 |
Pou miliarder
| Dobra, inaczej. Po co Twoim zdaniem jest zamykanie tematów? Bo według mnie nie powinno się zamykać tematu kiedy tylko autor dostanie odpowiedź na pytanie. Wtedy, już mówilam, będzie mnóstwo wątków do jednej sprawy.
|
|
| |